Loading...
Minusta2019-05-02T20:42:14+02:00

If it doesn´t nourish your soul or your hair, let it go

Minusta

Valmistuin nuorena kampaajaksi Vaasan ammatikoulusta vuonna 2007 , viihdyin heti alusta lähtien käsityön parissa ja sen luovuudessa. Jonkun aikaa työelämässä olessani huomasin kuitenkin kuinka fokus siirtyi ulkoisiin muoti ideaaleihin ja korkeaan työtahtiin sekä siihen liittyvään stressiin. Jouduin pysähdystilaan ja yritin muistaa mikä minua olikaan alunperin niin kiehtonut. Niin löysin Ekokampaaja jatkokoulutuksen jonka opiskelin vuoden verran koulussa Practicum , Helsinki.

Ajatusmaailma ja tekniikka palautui takas luomisen iloon sillä kauneudella mitä jokaisella on. Tuoda esille ja kunnioittaa jokaisen ainutlaatuiset voimavarat sen sijaan että manipuloi haitallisilla aineilla, joskus aika kauaskin siitä mitä kuvastaa just sinun luonnollista kauneuttasi. Hiukset ovatkin iso osa meidän “minäkuvaa” ja sillä voi olla suurikin vaikutus itsetuntoomme. Sen takia onkin tärkeetä ystävystyä omiin hiuksiinsa niin että sekä sinä että hiuksesi viihtyy kuormittamatta kehoa tai luontoa.

2017 erikoistuin rastojen ja locksien tekemiseen Tukholmassa Ann-marien Seienstyle liikkeessä. Tänä päivänä tämä muoto luoda taidetta on minulle intohimo ja suuri kunnia saada päivittäin toteuttaa ihmisten takkuunelmia!

//Heidi

Roots&Color

Heidi Stenberg
Dreadlocks Artist & Ecohairdresser
in Jakobstad, Finland

heidi@rootsandcolor.com

Roots & Color
Subscribe for newsletter
and specialoffers
Sign Up For Our Newsletter Today!
SIGN UP
Close